Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyšlo čtvrté číslo novin EXPERT

Vyšlo další, již čtvrté vydání novin EXPERT, které jsou zaměřeny na vytápění biomasou. Noviny EXPERT ke stažení nebo na www.verner.cz.

Je mi potěšením oznámit Vám, že vyšlo další, již čtvrté vydání novin EXPERT, které jsou zaměřeny na vytápění biomasou a jsou určeny nejen pro zákazníky společnosti VERNER, ale i širokou veřejnost.

I v tomto čísle naleznete další zajímavé články, rozhovory a rady týkající se vytápění.
Především bychom Vás rádi upozornili na článek o centrální výtopně na spalování biomasy s technologií VERNER, která letos slaví již desátý rok velmi úspěšného provozu.
Nezapomeňte si také přečíst článek o našem systému vytápění v novostavbě, který Vám může ušetřit značnou finanční částku při výstavbě i při následném provozu.
Neméně oblíbeným tématem jsou také zpovědi našich zákazníků – tentokrát jsme se podívali na efektivní využití automatických kotlů VERNER v zemědělství.

Noviny EXPERT vychází dvakrát do roka a můžete je získat zdarma na veletrzích, u obchodních partnerů společnosti VERNER nebo také v elektronické podobě na www.verner.cz, případně si o ně můžete napsat na e-mail: simek@verner.cz.

Věříme, že Vám noviny přinesou nejen přehled o celém našem sortimentu, ale také spoustu zajímavých informací, rad a tipů na údržbu Vašeho kotle.

Čtvrté číslo novin EXPERT

Přejeme Vám příjemné čtení.

 
 
Reklama