Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I kotle na tuhá paliva zajišťují komfortní topení

Litinový kotel VIADRUS Hercules U26 lze jednoduše předělat na zcela ekologický a plně automatický. Pořiďte si proto tento kvalitní a hlavně cenově dostupný kotel na tuhá paliva značky VIADRUS co nejdříve.

Závod VIADRUS vyrábí a dodává svým zákazníkům široký sortiment tradičních topenářských výrobků. Litinové radiátory a litinové kotle jsou známy svou kvalitou bez nadsázky po celém světě.

V dnešní době se řada domácností rozhoduje, jaký způsob vytápění zvolit. Vytápění plynem je velice pohodlné, ale ceny plynu se za poslední roky podstatně zvýšily a stále více lidí si tento luxus nemůže dovolit. Proto se z důvodu zvyšujících se cen plynu a elektřiny se stále více uživatelů v České republice vrací k topení v kotlích na tuhá paliva, kde topí převážně uhlím a dřevem, a které může vycházet i více než o polovinu levněji. Současným trendem velkého množství domácností je vytápět tuhými palivy v "obyčejných" kotlích na dřevo a uhlí, což je způsobeno především nižšími náklady na palivo.

Společnost VIADRUS přináší už více jak sto let stále nové pohledy na vytápění tradičními palivy. Mezi jeho širokou škálu produktů patří i zdánlivě "obyčejný" litinový kotel Hercules U26. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že tento kotel lze jednoduše předělat na zcela ekologický a plně automatický, jenž dokáže spalovat v emisní třídě 3 dle ČSN EN 303-5 (téměř neviditelný kouř) černé uhlí, hnědé uhlí a pelety s minimální náročností na obsluhu.

Pořiďte si proto kvalitní a hlavně cenově dostupný litinový kotel na tuhá paliva Hercules U26 značky VIADRUS co nejdříve. Kotle od VIADRUSu nestárnou!

litinový kotel Hercules U26 na tuhá paliva od Viadrusu

Výhody kotle Hercules U26 :
  • Vysoká životnost litinového výměníku
  • Široký rozsah výkonu dle počtu článků a druhu používaného paliva (dřevo, černé uhlí, koks)
  • Záruka 5 let na kotlové těleso
  • Spolehlivost regulačních a zabezpečovacích prvků
  • Jednoduchá obsluha a údržba
  • Snadná montáž pláště kotle při instalaci v kotelně
  • Velký přikládací prostor u všech vyráběných verzí
  • Možnost jednoduché přestavby na automatický ekologický kotel třídy 3
 
 
Reklama