Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klastr Česká peleta na veletrhu FOR THERM 2012

Na veletrhu FOR THERM, který proběhne v Praze v termínu 18. - 22. 9. 2012 se opět představí s rozsáhlou expozicí Klastr Česká peleta.

Organizátorovi jsme k tomuto tématu položili několik otázek:

Čím se Váš Klastr zabývá?
Klastr Česká peleta se zabývá propagací šetrného vytápění domů palivy z biomasy, především dřevěnými peletami, briketami a dalšími druhy tuhých biopaliv. Našimi členy jsou přední čeští výrobci a prodejci automatických kotlů na pelety, kamen a kotlů na dřevo a brikety. Stejně tak jsou zastoupeni výrobci a dodavatelé pelet a briket. Spolupracujeme i s řadou vysokých škol, výzkumných ústavů a certifikačních autorit.

Jaké služby nabízíte?
Pro naše členy zajišťujeme řadu marketingových a propagačních aktivit, slevy na veletrzích, zapojení do společných projektů. Klastr Česká peleta především propaguje pelety, brikety a kotle na biomasu široké veřejnosti za pomoci názorných ukázek produktů a služeb našich členů.

Co budete na veletrhu FOR THERM prezentovat? Na co byste návštěvníky rádi pozvali?
Na veletrhu bude mít Klastr Česká peleta opět největší výstavní plochu, ne které si mohou návštěvníci prohlédnout a porovnat několik desítek kotlů na pelety, kusové dřevo a brikety vč. nabídky kvalitních paliv. K dispozici bude asi desítka odborníků na problematiku vytápění. Návštěvník tak může na jednom místě dostat informace od 13 předních českých firem, které se vytápění peletami a dřevem zabývají. V tomto je naše expozice jedinečná a také vysoce vyhledávaná.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama