Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhody kompletní nabídky systémových komínů Schiedel

Všichni, kteří by rádi získali kvalitní komín, by se měli seznámit s výhodami komínových systémů největšího evropského výrobce, společnosti Schiedel.

Pořízení komína je investicí na celý život, či spíše na několik generací dopředu. Zatímco topidlo budete během svého života pravděpodobně měnit, rekonstrukce komína je natolik zásadním zásahem do chodu domácnosti, že se jí každý raději vyhne. Všichni, kteří by rádi získali kvalitní komín, ať už se jedná o stavebníky rodinných domů nebo uživatele chystající rekonstrukci, by se měli seznámit s výhodami komínových systémů největšího evropského výrobce, společnosti Schiedel. Dokonce i ti, kteří na komín při výstavbě nemysleli, koupili objekt bez komína nebo se pro jeho instalaci rozhodli až později, se nemusejí sálavého tepla krbu vzdávat. Schiedel totiž nabízí také systémové komíny pro dodatečnou výstavbu.

Komín pro pasivní dům, ale i se zabudovanou krbovou vložkou

Schiedel UNI*** PLUS, osvědčený klasický komínový systémKomíny UNI Nelahozeves

V nabídce společnosti Schiedel naleznete univerzální dvousložkový komínový systém Schiedel Absolut, který přestavuje absolutní špičku soudobé komínové techniky. Tento komín disponuje integrovanou tepelnou izolací a tenkostěnnou keramickou vložkou a lze jej bez problémů připojit na spotřebiče s vysokou i nízkou teplotou spalin včetně kondenzačních kotlů. Nejprodávanějším systémem je však Schiedel UNI*** PLUS, osvědčený klasický komínový systém, nyní k dostání i jako 7m Komplet na jediné paletě. Pro dodatečnou výstavbu či potřebu lehkého komínu jsou k dispozici nerezové fasádní komíny Schiedel ICS nebo Schiedel Kerastar. Novinkou je komín se zabudovanou krbovou vložkou KINGFIRE PARAT, který šetří místo v dispozici objektu a díky prefabrikovaným patrovým dílům je výrazně snížena i rychlost výstavby.

Více informací o všech zmiňovaných komínových systémech naleznete na www.schiedel.cz. Komíny Schiedel jsou nyní v akční nabídce již od 16.800 Kč bez DPH.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama