Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový člen Klastru Česká peleta

Novým členem Klastru Česká peleta je COXYS s.r.o., dodavatel tuhých paliv.

Dřevěné pelety a brikety a také kusové dřevo jsou v nabídce ekologického topiva firmy COXYS s.r.o., která se právě stala novým členem Klastru Česká peleta. COXYS se na českém trhu pohybuje už více než deset let a staví na čtyřech pilířích. Je to ideální poměr ceny a kvality díky dodávce přímo od výrobců a prvotřídní kvalita garantovaná certifikáty. Dále dodávka kamionem až do domu - pelety, brikety i dřevo si mohou velkoobchody i soukromníci objednat přes funkční e-shop. Zárukou spokojenosti je nakonec kvalitní zákaznický servis, kdy není problém vyměnit poškozené balení nebo se domluvit na dopravě.

A co zavedená firma COXYS s.r.o. získala po deseti letech na trhu členstvím v Klastru Česká peleta? Společně s dalšími producenty a prodejci dřevěných pelet a briket a také kotlů na jejich spalování může posílit pozici ekologického topiva na trhu s palivy, kde jsou jejími konkurenty silní hráči nabízející topný olej, plyn nebo elektřinu. Získá prezentaci na webových stránkách Klastru a především prostor na společném stánku na všech nejdůležitějších veletrzích, jako je FOR THERM, Moderní vytápění nebo Infotherma. Stane se součástí společného postupu Klastru při vyjednávání o nových zákonech a nařízeních nebo bude těžit ze silnějšího hlasu Klastru v médiích, který se loni prosadil například v souvislosti s tzv. kotlíkovou dotací.


Česká peleta, z.s.p.o.
logo Česká peleta, z.s.p.o.

Národní asociace Klastr Česká peleta zastupuje na českém a slovenském trhu stovku firem. Jsou jimi výrobci a prodejci kotlů a kamen na dřevo a dřevní pelety, výrobci a distributoři pelet, briket, dřeva a štěpky. Je poskytovatelem mezinárodní certifikace ...

 
 
Reklama