Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dimenzování tepelných čerpadel - série školení AC Heating

Jedním z faktorů velmi důležitých pro správnou funkci tepelného čerpadla představuje jeho návrh z pohledu správného dimenzování. Zahájili jsme novou sérii školení projektantů na toto téma.

Uvědomujeme si, že technický návrh z pohledu měření a regulace i dimenzování tepelného čerpadla v závislosti na tepelné ztrátě, venkovní teplotě a dalších parametrech, je velmi důležitý. Poctivý návrh celého systému je totiž základním předpokladem pro správnou funkci tepelného čerpadla, a tím se stává zásadním i pro budoucí spokojenost zákazníka.

Tepelná čerpadla AC Heating s řídicím systémem xCC mají mnoho možností, kterých lze s výhodou při návrhu systému vytápění využít. Proto do školení standardně zahrnujeme i exkurzi do světa měření a regulace. Vyžádejte si u nás termín Vašeho školení.

Jsme pro Vás plně k dispozici na telefonu, mailu nebo nám můžete zaslat požadavek přes náš webový formulář.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka

Tepelná čerpadla AC Heating Convert AW s řídícím systémem xCC

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama