Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AC Heating, tepelná čerpadla – Optimalizace Vašeho vytápění

Čím dál častěji se na nás obrací zákazníci, kteří již tepelné čerpadlo mají. Nikoliv proto, že by si potřebovali koupit další, ale proto, že potřebují pomoci. Koupili si jej již dříve od jiného dodavatele.

Tepelné čerpadlo je zařízení, které dobře slouží, pokud je odborně nainstalováno, správně dimenzováno a dobře řízeno. Regulace je velmi podstatnou součástí celku vytápění.

V rámci „boomu“ tepelných čerpadel se objevilo mnoho instalací, které nejsou vyhovující. Na svědomí to má často nedostatek zkušeností instalačních firem. Úplně nejčastějším problémem je nevyhovující regulace, díky které uživatel musí různé části systému ovládat ručně nebo systém funguje neoptimálně a má zbytečně vysoké náklady na provoz. Číslem dva je potom poddimenzování tepelného čerpadla.

Již mnoho majitelům tepelných čerpadel jsme v minulosti pomohli s optimalizací systému vytápění tak, aby došlo ke snížení provozních nákladů. Vhodným řešením obvykle bývá doplnění regulace xCC, kterou používáme v tepelných čerpadlech AC Heating, současně s posouzením hydrauliky topného systému a její optimalizací. Opravný zásah nemusí být nutně drahý, ale může přinést vysoké úspory.

Pokud bohužel patříte do uvedené kategorie majitelů tepelného čerpadla, jsme připraveni Vám aktivně pomoci. Na dobrém jménu tepelných čerpadel nám záleží a rádi se Vám proto budeme věnovat. Kontaktujte nás pomocí telefonu, mailu nebo nám můžete zaslat požadavek přes náš webový formulář.

Za tým AC Heating
Ing. Lubomír Kuchynka

Tepelná čerpadla AC Heating

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama