Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičkový kondenzační kotel EcoTherm Kompakt WBS 14F značky Brötje

Úsporný plynový kondenzační kotel řady Kompakt nabízí špičkovou techniku topení průkopníka výhřevné techniky navíc za výhodnou cenu. Ideální pro vícepodlažní byty a rodinné domy.

úsporný kondenzační kotel
Špičkový kondenzační kotel EcoTherm Kompakt WBS 14F značky Brötje

Lhostejno, zda jde o novostavbu či modernizaci. Teď je ten správný čas pro vylepšení…, vylepšení s BRÖTJE.

Pohoda prostředí, ve kterém žijeme, je velmi důležitá pro každého z nás. Šetření energiemi je jednou z cest, jak hospodárně nakládat s primárními zdroji a zároveň chránit životní prostředí. Moderní vytápění počítá s nižšími náklady za energie a je zároveň ekologické. Aby však dobře fungovalo, je potřeba využít správné produkty výhřevné techniky v topné soustavě vhodné pro vaši domácnost. Není rozhodující, zda plánujete novou výstavbu, rekonstrukci či modernizaci, vždy je však podstatné, že tepelnou pohodu a komfort teplé vody můžete získat moderněji, úsporněji a zároveň ekologičtěji, což vám s EcoTherm Kompakt od firmy Brötje zcela jistě zaručíme.

Kondenzační kotel EcoTherm Kompakt WBS 14 F dosahuje normovaného stupně využití až 109 % a může díky tomu přispět k úspoře nákladů na topení o 10 až 14 % (v porovnání se staršími zařízeními dokonce až 30 %). Je to ideální kotel pro zateplené a nové rodinné domy nebo menší topné systémy. Výhodnou je účinné energeticky úsporné čerpadlo třídy A.


GIENGER spol. s r.o.
logo GIENGER spol. s r.o.

Velkoobchod - topenářská, instalační, sanitární a klimatizační technika. Holding GC SKUPINA tvoří celkem 8 společností. Sortiment: plynové kondenzační kotle, kotle na tuhá paliva a biomasu, elektrokotle, otopná tělesa, koupelnové radiátory, ohřívače, ...

 
 
Reklama