Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ACOND Praktik – nové tepelné čerpadlo pro starší rodinné domy

Starší domy potřebují oproti novostavbám vyšší topný výkon instalovaného topení kvůli vyšším tepelným ztrátám. Varianta tepelného čerpadla ACOND Praktik je tedy poskytována ve větších výkonech, a to 12, 14 a 16 kW.

Tepelné čerpadlo do starších nebo rekonstruovaných domů ACOND Praktik představuje skvělou investici do budoucnosti, protože umožňuje podstatně snížit energii vydanou k provozu domu, a to až o 75 %.
„Existuje spousta starších domků, kam by se tepelné čerpadlo hodilo. Teď topí uhlím či dřevem, ale s tím je spousta práce. Nebo topí plynem, kotel je na hranici životnosti a majitelé se bojí rostoucích cen. Většina takových zákazníků chce levné a bezpracné topení, proto jsme na trh uvedli tepelné čerpadlo ACOND Praktik,“ dodává Jiří Hanus, předseda představenstva ACOND a.s.
Cena tepelného čerpadla ACOND Praktik včetně montáže je nyní snížena o 50 tisíc na celkových 139 000 Kč včetně DPH, aby pro majitele rodinných domů nebyla tato investice příliš nákladná.

K výběru tepelného čerpadla pro starší rodinný dům je třeba přistupovat s velkou pečlivostí a opatrností. Ne všechna tepelná čerpadla jsou pro starší domy vhodná. Nicméně společnost ACOND nyní dokáže svým zákazníkům nabídnout špičkové řešení za příznivou cenu, včetně potřebného servisu. Délka záruky je až 5 let na tepelné čerpadlo a až 10 let na kompresor.


ACOND a.s.
logo ACOND a.s.

Pro každé použití máme vhodné řešení. Nejširší nabídka klimatizací, tepelných čerpadel a podlahového topení. Více než 18 600 instalací klimatizačních a topných systémů. Ceněné know how, 40 let zkušeností v oboru vytápění a vzduchotechniky. Výsledky ...

 
 
Reklama