Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

G-TERM přichází s novými tepelnými čerpadly řady EcoTouch

Významný dodavatel tepelných čerpadel G-TERM přichází se zcela novou koncepcí tepelných čerpadel s výkony do 20 kW od německé společnosti Waterkotte.

Sortiment těchto tepelných čerpadel nese označení EcoTouch a nabízí celou řadu významných vylepšení.

Tepelná čerpadla Waterkotte, která G-TERM na českém trhu výhradně zastupuje, dosahovala vždy vynikajících technických parametrů, vyznačovala se robustností a spolehlivým chodem po řadu let. Některé jednotky instalované před 30 lety jsou stále ještě v provozu.

„K těmto historickým kvalitám a zkušenostem přidává nyní výrobce Waterkotte špičkový design a nový řídící systém s dotykovým displejem. Další změnou je nahrazení smaltovaného zásobníku teplé vody nerezovým, možnost ovládání tepelného čerpadla přes internet a vylepšené servisní možnosti jednotek. Nově je nyní celý kompresorový box vyjímatelný, což umožňuje provádět opravu záměnou,“ vypočítává novinky Ing. Petr Hoftych, product manager pro tepelná čerpadla G-TERM.

Tepelná čerpadla EcoTouch jsou dodávána pod označením Ai1 se zásobníkem TUV, kompaktní tepelná čerpadla, EcoTouch DS a EcoTouch Air (vzduchové).

Více informací najdete na http://g-term.hennlich.cz/produkty/tepelna-cerpadla-tepelna-cerpadla-ecotouch-8195.html



HENNLICH s.r.o.
logo HENNLICH s.r.o.

Systémy vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly Waterkotte - tepelná čerpadla voda/voda, země/voda a vzduch/voda. Aplikace od rodinných domů až po profesionální řešení velkých výkonů v průmyslových objektech, administrativních budovách, hotelích, školách, ...

 
 
Reklama