Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HELUZ IZOSTAT DUO – komín nové generace

Nový unikátní komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO s tenkostěnnou izostatickou vložkou od společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. je určen pro všechny typy paliv, spotřebičů a staveb včetně pasivních domů.

Nový unikátní komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO s tenkostěnnou izostatickou vložkou
Nový unikátní komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO

Díky nové unikátní cihelné komínové tvarovce HELUZ DUO již není nutné používat tepelnou izolaci ani při vysokých teplotách, což šetří peníze i čas nutný pro výstavbu komínu.

Izostatické vložky vyráběné nejmodernější technologií jsou odolné vůči agresivnímu kyselému kondenzátu, který vzniká při zatápění, korozi i vlhkosti, která ohrožuje komín při používání méně kvalitního topiva. Díky tenkým stěnám se tyto vložky lépe prohřívají, čímž se zkracuje doba nutná pro zátop. Jsou odolné vůči vysokým teplotám a teplotním šokům, ke kterým může dojít při nešetrném zatápění, ale i vůči přímému plameni. Na rozdíl od klasických šamotových vložek nepraskají a jejich hladké vnitřní stěny brání usazování pevných částí sazí a jejich následnému vznícení a vyhoření. K celkové bezpečnosti systému přispívá i hrdlové zakončení vložek, které je pevnější a bezpečnější než u zámkových spojů. Mnoho variant průměrů těchto vložek (již od 80 mm) pak ještě více rozšiřuje možnosti volby spotřebiče.



Dvouvrstvý komínový systém bez tepelné izolace
Proč volit komínový systém HELUZ IZOSTAT DUO?
  • Bezkonkurenční cena – získáte špičkový komínový systém za cenu běžného šamotového.
  • Vhodný pro všechny typy paliv, spotřebičů a staveb včetně pasivních domů
  • Záruka 50 let – kvalitou tohoto systému jsme si natolik jisti, že vám nabízíme nejdelší záruku na trhu.
  • Snadná a rychlá montáž – díky unikátní komínové tvarovce již nepotřebujete tepelnou izolaci.
Více informací:
HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama