Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První čistě propanové láhve v maloobchodní síti nabízí Primagas

Společnost Primagas jako první na českém maloobchodním trhu nabízí LPG láhve naplněné pouze propanem. Proč se vyplatí vsadit na čistý propan hlavně v zimě?

Oproti nejčastěji používanému propan-butanu zaručuje čistý propan bezproblémové odpařování celého obsahu LPG láhve i v zimních měsících, kdy teploty klesají hluboko pod bod mrazu.

čistý propan lahve společnosti Primagas
LPG láhve společnosti Primagas

Běžná směs propan-butanu v LPG láhvích obsahuje různý poměr obou těchto plynů a na trhu se podle ročního období objevují láhve s tzv. letní či zimní směsí. Zimní směs obsahuje více propanu, ale při teplotách kolem nuly se butan přestává odpařovat, zůstává v láhvi nevyužitý a spaluje se pouze propan. I když je výhřevnost obou plynů stejná, propan se odpařuje bez problémů až do teploty -42 °C. S propanovými láhvemi Primagas budete mít i během zimních měsíců jistotu, že spálíte celou náplň plynové láhve, za kterou jste zaplatili, a že láhve i plyn splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a bezpečnost.

Další výhodou čistě propanových LPG láhví společnosti Primagas je jejich čisté hoření, které oceníte například při vaření. Propan butan totiž obsahuje určité množství takzvaných nenasycených uhlovodíků a může zanechávat skvrny na používaném nádobí. Propanové LPG láhve vám zaručí čisté hoření a spotřebování celého objemu plynové láhve. Láhev LPG s propanem poznáte podle označení na jejím límci.

LPG láhve společnosti Primagas (10 kilogramů) zakoupíte exkluzivně na pobočkách prodejen Hornbach.


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 
Reklama