Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový průtokový ohřívač Junkers

Značka Junkers představila na veletrhu ForTherm nový průtokový ohřívač HydroCompact. Se svou hloubkou 17 cm se řadí mezi nejmenší průtokové ohřívače na trhu a jeho instalace je možná prakticky kdekoliv.

Sortiment značky Junkers nabízí širokou řadu průtokových ohřívačů, od nejjednodušších modelů s piezoelektrickým zapalováním až po komfortní varianty s hydrogenerátorem a multifunkčním displejem. Nová řada plynových průtokových ohřívačů HydroCompact s nuceným odtahem spalin nahrazuje doposud nabízené modely s označením Celsius.

Inovativní patentovaná technologie OptiFlow umožňuje automatické přizpůsobení se otáček ventilátoru podle délky potrubí odtahu spalin a reguluje tak přívod vzduchu pro optimální účinnost spalování. Díky malým rozměrům a prodloužení odvodu spalin na 12 metrů v případě koncentrického odkouření lze přístroj umístit prakticky všude.


Výhody na první pohled:
  • minimální rozměry – hloubka pouze 17 cm
  • účinnost až 92 %
  • nezávislost na místě instalace (provedení turbo)
  • nízká spotřeba plynu díky širokému modulačnímu rozsahu (1:7)
  • možnost přesného nastavení výstupní teploty vody

Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers
logo Bosch Termotechnika s.r.o. - obchodní divize Bosch Junkers

Tepelná čerpadla, klimatizace, plynové kondenzační kotle, atmosférické kotle, elektrokotle, plynové průtokové ohřívače, zásobníky TUV, regulace, solární systémy.

 
 
Reklama