Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Cenově dostupný, spolehlivý a vysoce efektivní automatický kotel na pelety

Takový je zcela nový automatický kotel na pelety Easypell, který uvedla na český trh rakouská firma Eco Engineering 2050 GmbH.

Kotel Easypell je licencovaný a vyvinutý ve spolupráci se světově uznávaným výrobcem peletových kotlů, firmou ÖkoFEN. Easypell je k dispozici ve výkonové řadě 5 – 32 kW, spolu s integrovaným peletovým zásobníkem a jednoduchým ovládacím panelem. Peletky jsou z integrovaného zásobníku dopravovány automaticky dospod středu talíře hořáku a tím nedochází k narušování plamene. O zapalování se stará žhavící tyč s příkonem pouze 250W, která pelety bodovým paprskem horkého vzduchu zapaluje.

ECO systém kotle Easypell se stará o efektivní řízení a optimalizaci spalovacího procesu pomocí sekundární nerezové jednotky do které je vháněný sekundární spalovací vzduch, recirkulačního systému spalování, systému měření podtlaku v komínovém systému a spalovací komoře a hlídání teploty plamene s automatickým přizpůsobením kvalitě peletek, spolu se řídícím softwarem vyvinutým pro spalování peletek.

Easypell má integrované zařízení pro zvedání teploty vratné vody a tím Vám šetří náklady na další již nepotřebné komponenty. O bezpečnost provozu kotle se stará naprosto bezpečný, certifikovaný, elektromechanický uzávěr se dvěma plynotěsnými plochami. Easypell je standardně dodávaný s poloautomatickým čistícím systémem tepelného výměníku pro udržení konstantní účinnosti. Jako příplatková varianta je Easypell nabízen s plně automatickým čistícím systémem.

Neodkládejte již instalaci Vašeho nového kotle na později, ale využijte výrazných zaváděcích slev na kotle Easypell, které jsou platné do konce roku 2014!

 
 
Reklama