Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co zákazníky zajímá?

Na základě četných poptávek můžeme konstatovat, že informovanost zájemců o vytápění tepelným čerpadlem roste. Většinu zákazníků nyní zajímá technická úroveň zařízení a jeho provedení.

Topná sezóna je v plném proudu a vše běží na plné obrátky. Komunikujeme s mnoha potenciálními zákazníky i s našimi stávajícími zákazníky a zajímáme se o spokojenost a potřeby obou skupin.

Jedním z faktů, které z našeho průzkumu jednoznačně vyplynul, je fakt, že se dnes zákazníci mnohem více soustředí na to, zda bude tepelné čerpadlo odborně navrženo a nainstalováno. Potřebují vědět, jak celý topný systém bude fungovat. V neposledním místě jsou výrazně častější i dotazy na regulaci a začlenění tepelného čerpadla do topného systému. Je tedy zřejmé, že již vešlo ve známost, že celková koncepce včetně řízení systému jako celku je klíčovým parametrem, který ovlivní náklady na vytápění.

Účinnost zařízení nebo zařazení do energetické třídy, kde dle nejnovějších měření vynikáme, paradoxně není nejčastějším dotazem.

Dalším parametrem je servis a solidnost. Zákazníci potřebují vědět, že firma, která tepelné čerpadlo dodává, jej skutečně dodá, nejlépe v termínu, a že pokud bude někdy v budoucnu zapotřebí provést na tepelném čerpadle opravu, že toho bude schopna v reálném termínu a hlavně, že bude ještě existovat. Při instalacích zákazníci vyžadují kontakt na linku naší technické podpory.

Máte pro nás námět na co se zaměřit, co vylepšit? Chcete nám předat Váš názor? Vaše slovo je pro nás důležité. Jsme pro Vás kdykoliv plně k dispozici na telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama