Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete čas instalací a snižte náklady za energii

Při instalaci otopných a klimatizačních systémů je třeba použít vyrovnávací ventily pro vyvážení systému.

Všichni víme, že instalace dalších komponentů dělá život složitějším. Nebylo by uvedení do provozu jednodušší, kdyby omezení průtoku bylo možné nastavit pouhým stisknutím tlačítka?

Ušetřete čas s MAGNA3

Menší potřeba vyvažovacích ventilů

S funkcí FLOWLIMIT snadno nastavíte limit maximálního průtoku. Čerpadlo pracuje tak, aby nebyl překročen požadovaný průtok.
Tím se snižuje riziko nevyváženosti systému s potřebou instalace vyrovnávacích ventilů a zlepšuje se celková energetická účinnost. Výsledkem je zkrácení doby instalace čerpadla a nižší účty za elektrickou energii pro Vaše zákazníky.

MAGNA3 pro snadné uvedení do provozu

MAGNA3 může být u Vašeho zákazníka nastavena tak, aby dosáhla nejlepší úrovně energetické účinnosti. Uvedení do provozu a nastavení je snadnější než kdykoliv předtím, díky řadě funkcí, které zahrnují:

  • Grundfos AUTOADAPT – zajišťuje nejnižší možnou spotřebu energie díky automatickému nastavení na požadovaný provozní bod
  • FLOWLIMIT – v kombinaci s dálkovým ovládáním Grundfos GO pro snadné uvedení do provozu a hlášení zpráv
  • Čerpadlo MAGNA3 je skvělým doplňkem jakéhokoliv systému řízení budov (BMS)
  • Vestavěný měřič spotřeby tepla monituruje distribuci a spotřebu tepelné energie, aby se zabránilo nadměrným výdajům za elektrickou energii, vyvolaným systémovými nerovnováhami.

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama