Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlášený projekt DESIGN PRO RADIÁTORY 2015

Společnost ELVL s.r.o. vyhlásila první ročník projektu DESIGN PRO RADIÁTORY, který je zaměřen na tvorbu designu otopných těles s autorským návrhem dekoru otopné plochy.

Výrobce designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM společnost ELVL s.r.o. vyhlásila 1.12. 2014 první ročník projektu DESIGN PRO RADIÁTORY, který je zaměřen na tvorbu interiérového designu se zakomponováním designových otopných těles s autorským návrhem dekoru otopné plochy.

Vyhlašovaný projekt je významnou nabídkou a výzvou pro projektanty, architekty a designéry, kteří se mohou projektu zúčastnit svým návrhem designu otopné plochy radiátoru pro příslušnou zakázku. Projektu mají příležitost se tak zúčastnit současní a noví zákazníci, investoři, kteří příslušný autorský návrh realizovali ve svém interiéru nebo společenském prostoru nové případně rekonstruované stavby.
Projekt je za tímto účelem rozdělen do dvou oblastí - uživatelské a profesní.

Uživatelská účast

Uživatelé a majitelé interiéru (investoři) se zakomponovaným designovým otopným tělesem nebo elektrickým radiátorem BITHERM do soustavy vytápění se mohou zúčastnit projektu formou zaslané fotografie části interiéru se zabudovaným radiátorem. Přihlášené realizace do projektu budou umístěné na webových stránkách společnosti ELVL www.elvl.cz . Vyhodnocení uživatelské účasti proběhne ke konci kalendářního roku, kde budou vybrány nejúspěšnější realizace, které budou oceněny hodnotnými cenami a dále budou prezentovány na webových stránkách společnosti.

Profesní účast

Autorizovaná odborná veřejnost v oblasti vytápění, projektování staveb, architektury a interiérového nebo produktového designu má příležitost vstoupit do projektu realizacemi interiérů se zakomponovanými produkty BITHERM vyznačujícími se inovačním dekorem s vlastním autorským návrhem otopné plochy.
Autorské návrhy realizací designových produktů BITHERM v reálných interiérech jsou honorovány společností ELVL s.r.o. a chráněny v souladu s autorským právem.
Zdokumentované výsledné produkty autorských návrhů v realizovaných interiérech budou prezentovány na webových stránkách společnosti ELVL.
Vyhodnocení profesní účasti proběhne společně s vyhodnocením uživatelské účasti ke konci kalendářního roku. I v této profesní účasti budou oceněny nejúspěšnější autorské návrhy, které budou dále prezentovány na webu společnosti a budou zařazeny do nabídkového katalogu designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM.

Bližší informace o vyhlášeném projektu DESIGN PRO RADIÁTORY naleznete na webových stánkách v záložce Zákaznický servis, kde máte příležitost zaregistrovat svoji účast v projektu.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama