Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrhy energeticky úsporného bydlení 2015

Srdečně vás zveme k návštěvě veletrhů energeticky úsporného bydlení – Dřevostavby, Windoor expo, Moderní vytápění, Krby a kamna a Moderní fasády – jedinečné události v Praze na Výstavišti Holešovice

Ve dnech 11. – 14. února 2015 se na Výstavišti Praha - Holešovice představí souběh veletrhů se zaměřením na energeticky úsporného bydlení – DŘEVOSTAVBY, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY A KAMNA, WINDOOR EXPO a MODERNÍ FASÁDY. Souběžné konání těchto veletrhů, které mají v mnoha bodech nomenklatur společného návštěvníka, garantuje vysokou návštěvnost s možností získat nové obchodní kontakty.

MODERNÍ VYTÁPĚNÍ - 10. mezinárodní veletrh vytápění, klimatizace a úspor energií oboru
Veletrh MODERNÍ VYTÁPĚNÍ představí moderní trendy v oblasti vytápění, větrání, úspory energie a efektivního využívání obnovitelných zdrojů energie. K vidění budou novinky zaměřené na podlahové vytápění, solární systémy, rekuperace, kotle na ohřev vody nebo komínové systémy.

KRBY A KAMNA - 5. veletrh krbů, kamen a designového vytápění
Veletrh KRBY A KAMNA je úzce specializovaným veletrhem krbů, kamen a designového vytápění v ČR. Nabízí nejnovější trendy z oblasti designu krbů a kamen a jejich využití pro praktické bydlení.

DŘEVOSTAVBY - 10. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů Veletrh DŘEVOSTAVBY je zaměřen na moderní dřevěné stavby, konstrukční systémy, materiály, nadčasovou architekturu, kvalitní projekční zpracování domů a vše co popularizuje dřevostavby jako stavební systém budoucnosti.

WINDOOR EXPO - 5. veletrh oken, dveří a stínící techniky
Veletrh WINDOOR EXPO nabídne produkty a informace ze sortimentu oken, dveří, vrat, stínící techniky, podlah, či zimních zahrad a veškerého doplňujícího příslušenství.

Více informací o veletrhu energeticky úsporného bydlení 2015.
Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 
Reklama