Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vánoční dáreček od společnosti ELVL s.r.o.

Vánoční pohodu s dárečky, které potěší a zahřejí přeje uživatelům portálu TZB pracovní tým společnosti ELVL.

Jako milou pozornost přijměte od společnosti malý dárek ve formě nabídky k tvůrčí spolupráci v novém roce 2015 v projektu DESIGN PRO RADIÁTORY. Věříme, že i v příštím roce u nás naleznete inspiraci a mnoho zajímavého pro Vaší práci.

Hezké svátky a úspěšný rok 2015

O projektu

Projekt DESIGN PRO RADIÁTORY se stává prostředníkem ke společné tvorbě interiérového designu se zakomponováním designových otopných těles případně elektrických radiátorů BITHERM v zakázkách navrhovaných autorizovanými projektanty a architekty nebo interiérovými a produktovými designéry. Soustřeďuje se na návrh a tvorbu nových dekorů otopných ploch v reálných interiérech bytů a společenských stavbách. Je významnou nabídkou a výzvou pro naše současné a nové zákazníky, projektanty, architekty a designéry, kteří se mohou projektu zúčastnit a rozšířit tak produktové portfolio v realizacích. Projekt je za tímto účelem rozdělen do dvou oblastí - uživatelské a profesní.



ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama