Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krbové vložky značky UNICO, novinka na českém trhu

Dovolujeme si Vám představit novinku na českém trhu krbové vložky značky UNICO. Základní výrobní řadu horkovzdušných krbových vložek tvoří modely Hermes a Dragon, mezi modely krbových vložek s teplovodním pláštěm patří Neptun a Nemo.

Díky vhodně navržené konstrukci 100% uzavřené spalovací komory (spotřebič typu "C"), se nám podařilo spojit vynikající energetické parametry (výkon, účinnost, čistota zplodin) účinku a dokonale čisté sklo.

Proč si vybrat krbové vložky Unico?

Krbové vložky Unico jsou kompletní výrobky polské produkce, vyrobené na základě patentované technologie společnosti Unirol s. r. o.Těleso krbových vložek Unico je vyrobeno z vysoce kvalitní oceli, zaručující odolnost a těsnost konstrukce. Celá pec je lemována z šamotového panelu o tloušt’ce 30 mm, který umožňuje dosažení vysokého výkonu při relativně malých rozměrech. Laserem řezaná ocel, přesnost a estetika dávají krbu moderni charakter. Jednoduchý tvar je ideální pro kombinaci s moderním nebo rustikálním interiérem.

Krbové vložky jsou vhodné pro pasivní domy, domy s rekuperací, klimatizací, s digestoří s odsáváním ven, restaurací, hotelů....

 
 
Reklama