Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teplovodní krbové vložky firmy Bef Home

Krbové vložky se těší stále větší popularitě. Teplovodní krb je totiž díky svému designu nejen dominantním prvkem každého interiéru, ale především je topidlem, které maximálně využije teplo k vytápění celého domu i k ohřevu užitkové vody.

Naše teplovodní krbové vložky splňují nejpřísnější evropské emisní normy a rovněž se vyznačují jednou z nejvyšších účinností spalování, kterou může současný trh s krbovými vložkami nabídnout.

Firma BeF Home nabízí opravdu široké spektrum teplovodních vložek, ze kterých si vybere opravdu každý. Od standardního univerzálního řady Aqua, přes špičkovou moderní řadu Aquatic, až po designové průhledové vložky Twin Aquatic. Ať už tedy hledáte teplovodní krbovou vložku za lidovou cenu, špičkovou vložku s maximálním možným výkonem do vody nebo spojení moderního designu s funkčností teplovodního krbu, věříme, že v našem sortimentu to najdete.

Kvalitní materiály

Všechny teplovodní krbové vložky jsou konstruovány z vysoce kvalitního žáruvzdorného ocelového plechu. Všechny naše teplovodní krbové vložky mají topeniště vyloženo akumulačním materiálem šamotem nebo Caconem, aby tak z celkového výkonu krbové vložky šlo co nejvíce do teplovodního výměníku a rovněž byla zajištěna co největší úspora paliva. Celkový dojem hořícího krbu pak dotváří žáruvzdorné sklo dodávané předními světovými výrobci, jehož čistotu zajišťuje propracovaný systém vedení sekundárního vzduchu dutým rámem.

bef home
Schéma zapojení teplovodních krbových vložek
BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 
Reklama