Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový design radiátorů v novém webovém prostředí

Radiátory BITHERM prochází významnými inovačními změnami, které rozšiřují současné portfolio o nová designová řešení. Nemalý podíl na tom má projekt Design pro radiátory vyhlášený na portálu TZB-INFO.

V letošním roce společnost ELVL s.r.o. soustředila své aktivity na realizaci inovací designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM. S novinkami designu a technického řešení radiátorů seznámila odbornou veřejnost jak na svém webu, tak i na portálu TZB-INFO. Pro přehlednost a kreativitu celého portfolia produktů v současné době spouští nové webové stránky, které nabízí návštěvníkům snadnou a přehlednou prezentaci produktů.

Součástí nové prezentace je zachovaná rubrika PORADNA, která je s velkým zájmem využívaná návštěvníky webu ke konkrétním dotazům a konzultaci technického i provozního charakteru souvisejícího s vytápěním nebo s produkty společnosti ELVL. Další navštěvovanou rubrikou je projekt Design pro radiátory, který je určen odborné i laické veřejnosti, a který nabízí přímou účast v projektu.

Věříme, že v prostředí našich nových webových stránek naleznete potřebné informace a produkty vždy snadno a rychle. Pokud Vám i přes to některá informace bude chybět, určitě ji získáte v rubrice PORADNA po odeslání Vašeho dotazu.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama