Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dostanou se otopná tělesa opět na výsluní anebo si budou hrát na schovávanou?

Statistika prodeje a obliba otopných těles prezentovaná na portálu TZB evokuje podnět k diskusi k nabídce těles na trhu, včetně těch, která nejsou vedena APTT, ovšem oblibu u veřejnosti si získávají.

Analýza prodeje otopných těles v ČR publikovaná portálem TZB v letošním roce je postavená na celkovém prodeji jednotlivých druhů těles vybrané skupiny výrobců za příslušné období a zároveň je tímto pořadím prodejnosti vyjádřena i míra jejich obliby. Bohužel ze statistického přehledu prodeje otopných těles za poslední dekádu nepřichází optimismus, který by mohl nalít novou energii a úsilí do vývoje a výroby této komodity. V některých případech realizace otopných těles v interiérech naznačují i jiný pohled na vytápění, který je vhodné si také připustit.

Nepřichází v současné době, ve které mimo jiné vstupují v platnost nové technické normy ČSN EN 442-1 ed. 2 a ČSN EN 442-2 pro otopná tělesa, pádné důvody k zamyšlení?
A také proč teplo zakrývat, když slunce hřeje nejvíce v plné nahotě?

Na tuto otázku odpovídá společnost ELVL s.r.o. svými novinkami, které jistě zaujmou odbornou veřejnost a také stavitele a uživatele domů a bytů.

Celý článek.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama