Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejprodávanější model značky Fondital

Dovolte nám představit jeden z mnoha velmi kvalitních modelů ze sortimentu značky Fondital. Zmíněný model je typ Itaca, který se vyrábí v různých modifikacích a provedeních.

Kondenzační kotel Itaca

Na první pohled Vás zaujme jedinečný design a velký dotykový displej. Na tomto displeji lze v základním provedení časovat vytápěcí okruh ústředního vytápění, ale taktéž i ohřevu teplé užitkové vody. Další nespornou výhodou je plně automatické dopouštění. Výrobce u automatického dopouštění šel ještě dále. Na dotykovém displeji lze nastavit spodní hranici tlaku dopouštění a maximální požadovanou hodnotu tlaku dopuštěné vody v ústředním topení. Ale ani toto výrobci nestačilo a pokračoval ještě dále. Dopouštění bude aktivní pouze třikrát za jeden den a poté vyhlásí poruchu, nebo pokud během jedné minuty nedosáhne požadované hodnoty tlaku. Tímto je zcela patrné, že nehrozí vytopení domu, nebo bytu, jako to bývá u běžných automatických dopouštění.

Pro zákazníky, kteří si rádi dopouští vodu sami, je integrován i dopouštěcí kohout.
Velkou výhodou je také velký výkon spotřebiče, což velmi příjemně uvítají především zákazníci milující hodně teplou vodu s velkým průtokem užitkové vody.
Kotel je velmi tichý a s velkým rozpětím výkonu. Díky modulaci výkonu 1:9 si najde své místo i nízkoenergetických domů a bytů, kde není potřeba velký výkon.

Další příjemná zpráva pro zákazníka je ta, že základní záruční doba na kotel je 3. roky, ale pro náročnější zákazníky lze dokoupit i záruční dobu na 5. let.

Spotřebič splňuje nynější vysoké nároky na Ekodesign a je vybaven nízkoenergetickým čerpadlem, ErP štítkem a vysokou účinností dosahující až 108,3%

Neváhejte nás oslovit KD trade Praha.

 
 
Reklama