Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce u Heluzu: Kupte si některý z TOP komínů HELUZ. Získáte příspěvek 1 000 Kč na jeho revizi

O příspěvek 1 000 Kč vč. DPH na revizi komínu může požádat každý, kdo si objedná některý z TOP komínů HELUZ v době od 12. 10. do 31. 12. 2015 u vybraného prodejce stavebního materiálu HELUZ.

Při používání komínu je velmi důležité myslet na bezpečnost, pravidelně ho kontrolovat a čistit. U nového komínu musí být provedena revize již před jeho prvním uvedením do provozu a revizní zprávu je potřeba doložit ke kolaudaci. Revizi spalinové cesty provádí na základě Nařízení vlády č. 91/2010 Sb. odborně způsobilá osoba, která je držitelem živnostenského oprávnění v oboru kominictví a zároveň revizním technikem.

Společnost HELUZ, český výrobce komplexního cihelného systému pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou také moderní komínové systémy, připomíná důležitost revize komínu před prvním zatopením podzimní akcí pro zákazníky a nabízí jim k vybranému sortimentu komínů bonus v podobě příspěvku 1 000 Kč vč. DPH na jejich revizi.

revize komínu příspěvek heluz

HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 
Reklama