Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VIDEO: Czech - Dynamic Valve™ - fungování v otopné soustavě

Dynamic Valve™ - jedná se o řadu tlakově nezávislých radiátorových ventilů s označením RA-DV, které jsou určené pro použití v dvoutrubkových topných systémech společně se všemi typy termostatických hlavic s čidlem s připojením Danfoss RA.

Dynamické ventily RA-DV jsou vybavené zařízením pro omezení průtoku, které slouží k přednastavení maximálního průtoku vody. Ventily umožňují maximální rozsah průtoku vody od 25 do 135 l/h při tlakových rozdílech 10 až 60 kPa. RA-DV má integrovaný tlakový regulátor, který udržuje rozdíl tlaků na konstantní hodnotě 0,1 baru a tím zachovává nastavený průtok.

Inovativní ventil Dynamic Valve™, který se vyznačuje snadnou montáží, jednoduchým použitím a mimořádnou odolností, okamžitě odstraní běžné problémy, jako jsou hlučné radiátory, nerovnoměrný rozvod tepla nebo zbytečné plýtvání energií.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama