Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kovové hadice vhodné pro odsávání spalin a plynů

Hadice z pozinkovaného plechu, vhodné pro odsávání spalin, výfukových plynů, horkých pár a jiných podobných látek. Hadice dodáváme i v nerezovém provedení. Vhodné i do prostředí s nebezpečím výbuchu.

Kovové hadice z pozinkovaného plechu a v nerezovém provedení jsou vhodným řešením pro odsávání spalin či výfukových plynů z objektů. Naši zákazníci často tyto hadice používají k odsávání plynů z generátorů, elektrocentrál topidel a jiných zařízení. Kovové hadice nabízíme v provedení z pozinkovaného plechu o tl. materiálu 0,4 a 0,2 mm a nerezové oceli AISI 304 0,4 mm. Průměry od 18 mm po 337 mm. Při výběru hadice je potřeba zvážit k jakému účelu hadice bude využívána a tudíž znát teplotu, kterou by hadice měla vydržet.

Kovové hadice se silikonovým těsněním jsou schopny odolat teplotám až do 300°C, kovové hadice s těsněním ze skelné tkaniny vydrží teploty až do 500°C. Kovové hadice bez těsnění mohou přisávat falešný vzduch, což může být nežádoucí, ale i žádoucí jev, například při chlazení plynů v potrubí.

Víc informací naleznete na našich webových stránkách ATH INTERNATIONAL


 
 
Reklama