Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotelna, která ostudu rozhodně neudělá

Se jménem Porsche je od nepaměti spojován špičkový design. Objekt stejnojmenného plzeňského autosalonu není sice nijak výjimečnou stavbou, výrobky stojící za pozornost znalců průmyslového designu však skrývá ve svých útrobách. A překvapivě se nejedná o auta. Kaskáda závěsných kotlů Buderus potěší nejen peněženku provozovatele, ale i oko estéta.

Autosalon Porsche Plzeň nalezneme v Plzni na Borských polích. Novým hlavním zdrojem tepla pro vytápění a ohřev teplé vody je kaskáda pěti nástěnných kondenzačních kotlů Logamax plus GB162-80/100 o celkovém výkonu 460 kW. Kotle jsou umístěny uprostřed místnosti na kaskádové jednotce v řadě vedle sebe, protože to vyžadovala dispozice kotelny. Ohřev teplé vody je zajišťován v zásobníku Logalux SU500.

Technické vybavení:
  • 3 x kotel Logamax plus GB162-100
  • 2 x kotel Logamax plus GB162-80
  • 5 x modul EM10
  • 1 x zásobník Logalux SU500
  • 1 x neutralizační zařízení NE 0.1

Buderus Česká republika
logo Buderus Česká republika

Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a stacionárních kotlů ve výkonech 1,9 - 1 200 kW. Palivo: zemní plyn, propan, extralehký topný olej. Zásobníkové ohřívače TV, regulační přístroje, solární systémy, tepelná čerpadla, kogenerační jednotky, otopná ...

 
 
Reklama