Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

3 tipy, jak vytápět efektivněji

Efektivita je při vytápění velmi důležitá, jelikož přináší pozitiva spojená s tím, že můžeme získat teplo, které je levné. To samozřejmě znamená výrazné snižování nákladů, bez obav z toho, že by byl dotčený náš celkový komfort spojený s bydlením.

Podívejme se proto na tři hlavní varianty, které nabídne úsporná vytápěcí technika Wolf. Spojíme-li ji také s pohledem na životnost, ale i vyspělost, můžeme ji označit za skutečnou špičku na našem trhu. Mezi možnosti se řadí:

Kondenzační kotel je hitem posledních let

Ideálními zákazníky právě pro toto řešení jsou nejenom majitelé rodinných domů, ale i majitelé větších bytových objektů. Hlavní podmínkou je přípojka zemního plynu. Dále se již kotel dokáže postarat nejenom o samotné vytápění, ale zároveň i o ohřev teplé vody, která tak bude kdykoliv k dispozici.

Moderní klimatizační zařízení jako řešení do rozsáhlých objektů

Zde už mluvíme především o významnějších stavbách, jako jsou různé kancelářské komplexy, školská zařízení, nemocnice, ale i řada dalších míst. Zde je třeba klást důraz nejenom na efektivitu vytápění, ale i možnost ochlazování daných prostor. To vše s jistotou vysoké flexibility, možnosti řešení na míru, stejně jako s jistotou jednoduché manipulace a hlavně maximální hospodárnosti.

Tepelná čerpadla jsou stále hitem

Proč tomu tak je? Jelikož dokážou vzít bezplatnou energii z okolního prostředí a pomocí minimální spotřeby elektřiny ji dokážou proměnit na tolik potřebné teplo. Není to však jejich jediná výhoda, protože přednosti tepelného čerpadla lze ocenit i v létě.


Wolf Česká republika s.r.o.
logo Wolf Česká republika s.r.o.

Společnost Wolf Česká republika s.r.o působí na českém trhu více než 25 let a má za sebou množství referencí. Její dlouholeté působení je zárukou odbornosti. Své partnery (MF, PR) podporuje při projektování, optimalizaci návrhu, při realizaci, uvedení do ...

 
 
Reklama