Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na veletrh AQUA-THERM Praha 2016

Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si vás pozvat k návštěvě našeho stánku 431 v hale 4 v rámci veletrhu AQUA-THERM Praha 2016, který se koná v PVA EXPO Praha v Letňanech ve dnech 1. – 4. března 2016.

Vážení obchodní přátelé,
dovolujeme si vás srdečně pozvat k návštěvě našeho stánku v rámci veletrhu AQUA-THERM Praha 2016, který se koná v PVA EXPO Praha v Letňanech ve dnech 1. – 4. března 2016.

Na výstavě představíme kompletní funkčnost systému MEIBES. K dispozici budou samozřejmě naši obchodní zástupci, kteří ochotně poradí každému zájemci s nejvhodnějším technickým řešením podle individuálních požadavků.

Budeme rádi, pokud se s Vámi setkáme v hale 4 na stánku 431.

Po celou dobu veletrhu budete mít možnost na našem stánku načepovat si vlastní pivo za přítomnosti mistra ve výčepu piva.

Po vyplnění registračního formuláře, který najdete na tomto odkazu VSTUP ZDARMA, obdržíte na váš email poukázku na vstupenku zdarma včetně "Průvodce veletrhem".


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama