Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spolupráce MEIBES a FLAMCO přináší výhody pro zákazníky

Propojit nabídku výrobkových řad a poskytnout tak zákazníkovi vše od systému přes instalaci zdroje až po napojení spotřebiče spolu s vysokou úrovní služeb, to je cílem spolupráce mezi MEIBES a FLAMCO

Propojit nabídku výrobkových řad a poskytnout tak zákazníkovi vše od systému přes instalaci zdroje až po napojení spotřebiče spolu s vysokou úrovní služeb, to je cílem strategické spolupráce mezi společnostmi MEIBES a FLAMCO, která byla zahájena na začátku dubna tohoto roku.

Úzký obchodní vztah MEIBES a FLAMCO v praxi

Od 1. dubna 2016 přebírá MEIBES veškeré aktivity, které dosud zajišťovalo FLAMCO se svou organizační složkou v Praze, jejíž činnost byla ke stejnému datu ukončena. Péče o produkty FLAMCO je nyní integrálně zařazena do organizační struktury MEIBES a obchodní rozvoj produktů probíhá ve spolupráci mezi MEIBES a centrálou FLAMCO pro východní Evropu.

Propojení společností MEIBES, FLAMCO a COMAP

Na prověřenou spolupráci mezi společnostmi MEIBES a COMAP nově navazuje i partnerství s firmou FLAMCO. „Naší strategií je přímé zastoupení značky FLAMCO na českém trhu. Navazujeme na dobře fungující spolupráci se sesterskou společností COMAP, o jejíž výrobky doplňujeme vlastní produktovou řadu. Uzavřením dohody o strategické spolupráci mezi MEIBES a FLAMCO, došlo k dalšímu rozšíření nabídky, která nám umožní poskytnout zákazníkovi kompletní projektové řešení celého systému, a to díky použití našich prověřených a vysoce kvalitních značek,“ uvedl Zdeněk Kratochvíl, jednatel společnosti MEIBES.

Celý článek o spolupráci MEIBES a FLAMCO.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama