Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Meibes spojil síly s vývojáři topných těles FLAMCO

Česká společnost Meibes, dodavatel moderních systémů vytápění a ohřevu vody, stvrdil spolupráci s dalším významným hráčem na trhu energetického zajištění domácností, se společností Flamco.

Úspora času, nákladů i energie

Meibes klientům nově nabízí kompletní řešení vývoje, výroby a dodání systému na přání zákazníka nebo dle potřeb konkrétních projektů. Součástí portfolia je i instalace, servis, technická podpora a školení.

„Jedná se o komfortní dodání pro klienta, kdy nabízené systémy v různých produktových řadách kombinujeme tak, abychom došli k ideálnímu systémovému řešení. Díky komplexnímu řešení celého návrhu jsme schopni ušetřit čas, náklady a v neposlední řadě i energii. Protože kompaktnost jednotlivých produktových řad zvyšuje výkonnost vytápění nebo chlazení celého systému,“ doplnil Josef Pouba, vedoucí projekčního oddělení firmy Meibes s tím, že další rozvoj produktů bude probíhat v přímé spolupráci s centrálou Flamco pro východní Evropu.

Meibes pořádá akademii seminářů k novému softwaru

Meibes je přední dodavatel tepelných systémů do domácností i komerčních objektů. V portfoliu společnosti nechybí možnost individuální regulace vytápění, okamžitá příprava čerstvé teplé vody, individuální měření spotřebované energie a celkové zlepšení výkonu systému a realizace energetických úspor. Nebo v poslední době populární on-line správa zařízení na dálku.


Společnost pořádá také semináře k modernímu grafickému softwaru TechCON, který je určený pro návrh a zpracování projektů ústředního vytápění. Zájemci si mohou vybrat mezi Jump-start seminářem pro seznámení se s programem TechCON 7.0 Meibes a pokračovacím seminářem, kde se seznámí se specifickými funkcemi programu. V nabídce jsou také individuální školení a tématicky zaměřené semináře. Kompletní nabídku školení naleznou zájemci na www.meibes.cz/meibes-academy/kalendar-webinaru.

Meibes, Comap a Flamco spadají do skupiny Climate Control v rámci koncernu Aalberts Industries, založené v roce 1975, která je vlastníkem více než 150 firem a je aktivní téměř ve 40 zemích světa.


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama