Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přemýšlíte o zateplení a chcete dotaci NZÚ? Tohle Vás bude zajímat!

Úspora energie na vytápění a nákladů v řádu desítek procent, pohodlnější bydlení a hezčí dům. To jsou jen některé výhody zateplení. Na co však dát pozor, pokud chcete dotaci Nová zelená úsporám?

Přínosy zateplení jsou mimořádné
Správně navržené a provedené zateplení domu – rodinného i bytového – přinese obyvatelům jenom radost. Úspora nákladů na vytápění, delší životnost domu, krásný vzhled i příjemné prostředí nejen v zimě, ale i v létě, kdy je uvnitř chladněji navzdory venkovnímu vedru. To jsou jen některá z řady pozitiv zateplení.

Dotace stavbu významně zlevňují
Nyní je situace pro zateplení/revitalizaci domů mimořádně příznivá, protože lze využít dotaci z programu Nová zelená úsporám. Díky tomu se zateplení vyplácí ještě výrazněji.

Kvalitní návrh úsporných opatření je základ
Bez promyšleného návrhu je však úspěch celé akce ohrožen. Nejen, že vůbec nemusí vzniknout nárok na dotaci, ale co hůř – opatření nemusí dobře fungovat ani po technické stránce. Mohou se totiž tvořit plísně apod.

Spolupráce s odborníky zajistí úspěch
Jsme specialisté na snižování energetické náročnosti budov. Více než 80 klientům jsme již pomohli nejen k dotaci, ale hlavně k lepšímu a úspornějšímu bydlení. Rádi pomůžeme i Vám!

 
 
Reklama