Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Radiátor HOTHOT s LED osvětlením dodá modernímu interiéru intenzitu i barevnost

Novinkou v sortimentu radiátorů je topné těleso s LED osvětlením. Skleněné radiátory Mystery Crystal a radiátory se zrcadlem Mystery Mirror najdou ideální umístění v šatně, na chodbě nebo v ložnici.



Radiátor Mystery Crystal je designový skleněný radiátor, který splňuje náročné požadavky zákazníků. Celou přední část tvoří tvrzené bezpečnostní sklo s hlubokým barevným efektem. Součástí skla je displej. Na displeji se zobrazuje čas, vlhkost a okolní teplota.

Intenzita LED osvětlení a barva LED osvětlení je volitelná a nabízí možnost i naprostého vypnutí. K tomu slouží kontrolní panel umístěný pod displejem. Za sklem v barvě Cool Ice je umístěn výkonný radiátor, který se postará o příjemné teplo v celé místnosti, ve které je radiátor umístěn. Na stejném principu pracuje i topné těleso Mystery Mirror. Přední částí tohoto radiátoru je zrcadlo. Oba radiátory lze doplnit o madla z nerezu či chromu.

Světelné LED lišty jsou umístěny i u radiátorů Zen LED, Velvet LED, Velvet Stainless LED, Velvet Mirror LED, Velvet Crystal Cool Ice LED, Velvet Crystal White Shine LED a Velvet Crystal Sun LED. U těchto topných těles se osvětlení nastavuje prostřednictvím dálkového ovladače. Můžete si koupit bílé anebo barevné (RGB) osvětlení.

 
 
Reklama