Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prestižní ocenění CZECH Stability Award pro společnost Thermona

Při své premiérové účasti v rámci 22. ročníku CZECH Stability Award získala společnost THERMONA ratingové hodnocení AA, tedy vynikající. Zařadila se tak mezi nejstabilnější firmy v České republice.

Společnost THERMONA, spol. s r.o. získala prestižní ocenění CZECH Stability Award 2016, které vzniká na základě hodnocení Sdružení Czech TOP 100 a společnosti Bisnode Česká republika, a.s.

Hodnocení CZECH Stability Award poskytuje nezávislý pohled na finanční a nefinanční bonitu firmy. Vyjadřuje její současný stav, finanční situaci a to včetně predikce rizika jejího úpadku. Díky vynikajícímu skóre AA se řadíme mezi stabilní společnosti s vysokou pravděpodobností spolehlivého plnění závazků v obchodním styku i návratnosti investic. Rating AA dále charakterizuje nízké úvěrové riziko a minimální riziko úpadku.

Hodnocení a dosažený výsledek v rámci CZECH Stability Award deklaruje náš mnohaletý pozitivní přístup k hospodaření společnosti. Potvrzuje, že na trhu tepelné techniky jsme silným a etablovaným partnerem. Značka THERM pro naše zákazníky neznamená jen kvalitní výrobek s podporou řady služeb, ale také stabilitu silné společnosti s ryze českým kapitálem.“ - Jaroslav Fila, generální ředitel společnosti Thermona, spol. s r.o.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama