Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rádce: Co zvolit pro vytápění při zachování estetiky a designu?

Mám autosalon se showroomem a potřebuji zachovat napojení na kondenzační kotel, přitom je potřeba zachovat důležité parametry - kvalitu vytápění, estetiku a design. Jaký druh vytápění lze zvolit?

Odpověď: Možností je několik. Tichý a přitom účinný provoz nabízí teplovodní sálavé panely. Typickou instalací jsou panely EUTERM s poslední montáží v autoservisu u Prahy, kde byl i speciální požadavek na zavěšení tak, aby panely nepřekážely zdvihacím plošinám. Sálavé panely přináší mnoho výhod – dodají příjemné teplo bez průvanu, víření prachu a hluku. Kromě autoservisů se podstropní sálavé panely hodí pro vytápění a chlazení kancelářských, školících prostor, administrativních budov či výrobních závodů. Panely jsou vhodné také pro tělocvičny a sportovní haly. Další možností jsou kalorifery, kde však pro showroom může být nedostatkem vyšší hlučnost oproti sálavým panelům. Pro projektanty je připraven plně profesionální speciální návrhový software, který ideálně připraví projekt pro vytápění sálavými panely. Kontaktujte odborného poradce 4heat – info@4heat.cz.


4heat s.r.o.
logo 4heat s.r.o.

Řešíme komplexně vytápění a chlazení průmyslových hal (sklady, autosalony, výroby,...) a domácností. Projekt zajišťujeme na klíč = konzultace, projekt, montáž a servis. Výhradní zastoupení pro ApenGroup a Carlieuklima. Pro domácnosti (rodinné domy a byty) ...

 
 
Reklama