Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte se podívat na stánek Romotop na výstavu Infotherma 2017 v Ostravě

Osobně vám představíme nová krbová kamna a krbové vložky. Nepropásněte příležitost, přijďte nás navštívit a prohlédnout si novinky.

Romotop Infotherma krbová kamna krbové vložky vytápění

Na výstavě Infotherma prezentuje Romotop produktové řady Heat i krbové vložky se zvedacími dvířky. Jedná se o velkoformátové vložky s klasickými rovnými dvířky nesoucí označení Heat 2G L 66.50.01, Heat 2G L 88.50.01 a Heat 2G L 110.50.01.

Ve všech modelech je použit vysoce účinný systém vedení spalin Double Spin se dvěma deflektory, který napomáhá odvodu spalin do hrdla vložky s cílem dosažení maximální ekologie, čistoty spalování a zvýšení účinnosti spalování až o 10 %. Nově je do všech „zvedaček“ přiveden i terciární vzduch, který zaručí, že krbové vložce nedojde nikdy dech. V nabídce najdete také rohové vložky Heat 2G L 65.51.40 a Heat 2g L 81.51.40 nebo třístrannou prosklenou vložku Heat C 2G L 65.51.31.01.

Na našem stánku vám po celou dobu výstavy budou k dispozici odborní poradci, kteří vám rádi představí, co inovativního vyvinula firma Romotop na poli technickém a designovém.

Těšíme se na vás!

Tým ROMOTOP
Romotop s.r.o.
logo Romotop s.r.o.

Romotop s.r.o. vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, akumulační krbová kamna, krbové vložky, teplovodní krbové vložky, krbová kamna a krbové vložky pro nízkoenergetické domy, kachlová kamna a krby na dřevo.

 
 
Reklama