Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové designové radiátory a rekuperační jednotky na veletrzích

Zehnder, přední evropský výrobce designových radiátorů, komfortního větrání s rekuperací tepla a stropních sálavých panelů, představil začátkem února na veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ 2017 v Praze Holešovicích hned několik novinek.

Zehnder designové radiátory rekuperační jednotky

Zehnder ComfoAir Q – vysoce účinné a tiché větrací jednotky nové generace přinášející do rodinných domů nejvyšší úroveň komfortu bydlení. V mnoha aspektech převyšují konkurenci a patří bez nadsázky k tomu nejlepšímu na českém trhu. Decentrální větrací jednotky s rekuperací tepla Zehnder – malý prostorový zázrak! Zabezpečují nepřetržitou výměnu vzduchu s rekuperací tepla. Jsou ideální pro menší byty a rekonstrukce k provětrání jednotlivých místností nebo vyřešení problémů se zvýšenou vlhkostí a plísněmi.

Úžasné asymetrické koupelnové radiátory nabízí ještě snadnější zavěšení ručníků. Průhledný lak Technoline nechává vyniknout ryzí, strohý vzhled oceli. Od letošního roku je Technoline k dispozici rovněž u designových radiátorů Zehnder Metropolitan. Nové koupelnové radiátory Zehnder Kleo přesvědčují svou jemnou štíhlou konstrukcí a vysokými tepelnými výkony pro rychlé usušení ručníků a vyhřátí koupelny. Radiátory Zehnder Charleston jsou ideální pro nízkoteplotní otopné soustavy a vysoce variabilní z hlediska rozměrů, připojení a tepelného výkonu.

Neváhejte a navštivte expozici Zehnder a prohlédněte si novinky na dalších veletrzích v letošním roce:

  • FOR PASIV Praha Letňany, 9.-11.2.
  • AQUATHERM Nitra, 7.-10.2.
  • CONECO Bratislava, 22.-25.3.
  • SHK Brno 28.-29.4.
  • FOR ARCH Praha Letňany, 19.-23.9.

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama