Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

COMPLETE CZ - specialista na HVAC a datacentra

Optimální řešení větrání a klimatizace navrhuje COMPLETE CZ zákazníkům z oblasti komerční, obchodní, rezidenční a průmyslové výstavby.

Řešení se vyznačují nízkou hlučností, vysokou účinností, minimálními provozními náklady, přijatelnou cenou a šetrností k životnímu prostředí. Společnost COMPLETE CZ je autorizovaným distributorem HVAC zařízení řady výrobců, mj. dokáže poskytnout maximální technickou podporu investorům, projekčním a realizačním firmám. Součástí dodávek jsou odborná zprovoznění a pravidelná údržba. Pro náročné provozy zajišťuje firma non-stop servisní služby.

Infrastruktura datových center
Majitelům datových center či serveroven společnost COMPLETE CZ pomáhá vytvořit optimální prostředí pro jejich ICT technologie – kompletní non-IT infrastrukturu včetně chlazení, napájení, monitoringu a vysokého zabezpečení. Společnost poskytuje kompletní portfolio služeb a technickou podporu nejen pro celý projekt, ale také pouze pro jeho části. Pro klidnou mysl a spokojenost zákazníka společnost COMPLETE CZ využívá a dodává pouze vyspělá zařízení, která umožňují a zaručují nepřetržitou kontrolu a dohled nad systémem, a to i dálkově. Nastane-li neočekávaně nějaký problém, zkušení profesionálové servisu společnosti COMPLETE CZ jsou vždy rychle k dispozici a účinně pomohou zákazníkům řešit vzniklé potíže, včetně případného přímého zásahu na místě instalace, v kteroukoliv hodinu, kterýkoliv den v roce – 24/7/365 non-stop servis.

Česká technologická společnost COMPLETE CZ, založená v roce 2002, je expertem ve dvou oblastech – HVAC zařízeních a infrastruktuře datových center. Firma se může pochlubit více než 12 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Je výhradním či autorizovaným distributorem mnoha světových značek, jako je AERMEC, Mitsubishi Heavy Industries, GRADA, Decsa a jiné. HVAC zařízení a systémy

S produkty a službami COMPLETE CZ se můžete setkat v mnoha zajímavých realizacích. V oblasti HVAC k nim patří např. obchodní centra, zábavní centra, hotely a divadla, průmyslové a technologické objekty, školy, nemocnice a veřejná správa nebo bytové a administrativní objekty. V oblasti infrastruktury datacenter se mezi reference řadí oblast bankovních a finančních služeb, telekomunikací, datacenter a telehousů, obchodu a služeb nebo energetiky a veřejných služeb.

 
 
Reklama