Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový design webových stránek společnosti Schiedel

Schiedel, vedoucí společnost v oboru spalinových cest a komínových systémů v Evropě, s potěšením oznamuje přechod na zcela novou verzi webových stránek.

Nový design webových stránek Schiedel
Nový design webových stránek Schiedel


Webové stránky Schiedel jsou nyní plně responzivní, takže zobrazení stránek je optimalizováno pro všechny druhy nejrůznějších zařízení (mobily, notebooky, netbooky, tablety atd.).

Na stránkách naleznete produktové portfolio produktů Schiedel, včetně technických listů ke stažení, BIM a CAD knihovny, a plno dalších. Kontaktovat nás můžete také třeba přes formulář Komín na míru nebo využít nabídku na výpočet spalinové cesty.

K dispozici je celá řada menších, ale působivých vylepšení, to vše s cílem zvýšit celkový zážitek při návštěvě webových stránek. Stránky plánujeme i nadále rozšiřovat a aktualizovat.


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama