Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REHAU slaví 25 let na českém trhu

V tomto roce si firma REHAU připomíná významné výročí, a tím je 25 let úspěšného působení na českém trhu. Rádi bychom se s vámi podělili o krátký výčet našich aktivit v ČR, a to od založení české pobočky až do dnešní doby.

Vlastní aktivity firmy REHAU tenkrát ještě v ČSR, započaly sice již v roce 1990, naše oficiální zastoupení bylo však založeno v roce 1992. Tehdejší ředitel Ing. Leo Jakimič si spolu s prvními 9 spolupracovníky pronajali prostory v objektech Tesly Hloubětín v Praze 9. Vzhledem k tomu, že aktivity REHAU se rychle a velice pozitivně rozvíjely, došlo již v roce 1994 k zahájení výroby v pronajatých prostorách v závodě v Moravské Třebové. Tento závod byl, a dodnes je, zaměřen na výrobu komponentů pro automobilový průmysl.

V následujících letech docházelo k takovému překotnému nárůstu obratu a práce, že jsme byli nuceni v rychlém sledu vybudovat nejen vlastní výrobní závod (1997), ale i obchodní a skladové středisko v Čestlicích (1999). V roce 2011 jsme reagovali na další vývoj v automobilovém průmyslu spuštěním výroby v našem druhém závodě v Jevíčku.

Dnes se REHAU prezentuje na českém trhu dvěma společnostmi REHAU, s.r.o. a REHAU Automotive, s.r.o., které zahrnují obchodní a logistické středisko v Čestlicích a 2 výrobní závody v Moravské Třebové a Jevíčku. Celkově zaměstnává REHAU v ČR již bezmála 1.000 lidí a náš celkový obrat se pohybuje kolem 3,5 mld. Kč ročně.

REHAU - 25.let na čském trhu
REHAU - 25.let na čském trhu
REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama