Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V Třeboni na konferenci Vytápění se představí novinky BITHERM

Jednou z novinek je podlahový radiátor BITHERM Floor, který byl podroben důkladným testům na ČVUT v Praze. Výsledky testů překonávají tepelně technické vlastnosti současných podlahových konvektorů.

Výrobce otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, společnost ELVL, využije příležitosti prezentovat své novinky uváděné na trh v prostoru výstavky odborné konference Vytápění Třeboň 2017.

Otopná tělesa BITHERM nové generace
Účastníci konference budou mít možnost se blíže seznámit s otopnými tělesy BITHERM nové generace. Tato tělesa se vyznačují novou a nestandardní geometrií otopné plochy zářiče W3Q, která v průmětu tělesa téměř ztrojnásobuje hustotu sálavého toku směrovaného s největší intenzitou do vytápěného prostoru. To má za následek intenzivní sdílení a zužitkování sálavého toku v prostoru interiéru, zvýšení radiační teploty v místnosti a s tím související snížení nákladů na vytápění.

Jediným podlahovým otopným tělesem se zářičem W3Q na trhu je BITHERM Floor, který se vyznačuje vyšší mírou tepelného záření, které společně s konvekcí vytváří před oknem aktivní tepelnou clonu zabraňující chladným stékajícím proudům po povrchu skla, rosení okna a nežádoucímu chladnému záření do vytápěného prostoru.

Další novinkou, která bude na konferenci v Třeboni představena, je otopné těleso BITHERM Sun, které je určeno k instalaci na stěnu. Stejně jako podlahové otopné těleso je vybaveno zářičem W3Q, který je zárukou jeho příznivých provozních tepelně technických vlastností.

Elektrické topné těleso s regulátorem EL.05 RC
Jarní novinkou společnosti ELVL, připravenou do výroby, je elektrické topné těleso s regulátorem prostorové teploty a programem sušení EL.05 RC. Těleso je určené do koupelnových otopných těles pro kombinovaný provoz, sušení a vytápění.

Inovační projekt ve vytápění
V neposlední řadě bude odborníkům v topenářském oboru představen unikátní inovační projekt ve vytápění „Teplo v záři inovací“, který je koncipován v rámci dotačního programu Inovace v Operačním programu Podnikání a inovace. Projekt je výzvou ke spolupráci při tvorbě nových tvarů a dekorů otopné plochy topných těles BITHERM.

Na konferenci Vytápění Třeboň 2017 srdečně zve společnost ELVL s.r.o.



ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama