Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nerezové komíny CIKO

Nerezové komíny v třívrsvém i jednovrstvém provedení jsou moderní variantou odkouření použitelnou pro všechny typy spotřebičů.



Vzniklý nerezový komín nevyžaduje na rozdíl od zděných komínů nosný základ. Nerez komíny je možno kotvit ke zdi, k fasádě, případně k jiné konstrukci. Informace k jednotlivým nerezovým komínovým systémům naleznete na příslušných podstránkách.

Nerezové komíny mají jako základní prvek komínovou vložku zhotovenou z vysoce jakostního plechu tl. 0,6 mm nebo 1,0 mm třídy ČSN 17 349 (DIN 1.4404). Použitý kvalitní materiál spolu s nejmodernější technologii svařování v ochranné atmosféře argonu garantují vysokou kvalitu a dlouhou životnost spoje. Jednotlivé komponenty nerez komínu jsou při montáži zasouvány do 8 cm dlouhého hrdla v dolní a horní části dílu. Tím vznikne dokonale pevný a těsný spoj a kvalitní nerezový komín.

Dokonalé provedení detailů přináší kvalitu celku.


CIKO s.r.o.
logo CIKO s.r.o.

Výrobce a dodavatel keramických a nerezových komínových systémů CIKO, které nabízí řešení pro odkouření libovolného spotřebiče a všechny druhy paliv. Kromě vlastních komínů nabízíme rovněž parotěsné prostupy CIKO STOPER pro bezpečné zabudování komínu do ...

 
 
Reklama