Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na konferenci Vytápění Třeboň byla představena zajímavá nabídka ke spolupráci v dotačním programu OP PIK

Pozornosti účastníků konference v Třeboni neušla nabídka ke kreativní spolupráci při tvorbě nových tvarů a dekorů otopné plochy topných těles BITHERM v rámci dotačního projektu „Teplo v záři inovací“.

V průběhu konference Vytápění Třeboň 2017 představila firma ELVL, výrobce otopných těles BITHERM, odborníkům kromě novinek ze své produktové oblasti i inovační projekt ve vytápění „Teplo v záři inovací“. Tento projekt se stává součástí marketingové inovace společnosti, která tím přináší do oboru TZB nový fenomén při tvorbě zakázek na realizaci otopných těles do interiéru moderní výstavby. Projekt je koncipován v rámci dotačního programu Inovace - produktová, procesní a marketingová inovace v Operačním programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2014 - 2020.

Proč byl inovační projekt ve vytápění vyhlášen?
Projekt „Teplo v záři inovací“ reflektuje a vychází ze současného stavu technického zařízení budov v moderní výstavbě, kde postupně dochází k poklesu poptávky po otopných tělesech. Jedním z důvodů poklesu poptávky je převažující konzervativní styl v realizacích otopných těles do staveb, udržovaný zažitým stereotypem bez znatelného zájmu o kreativní nabídku na trhu.

Inovační projekt „Teplo v záři inovací“ je tvůrčí aktivitou, která opouští tento konzervativní přístup a nabízí odborné veřejnosti v oblasti vytápění, projektování staveb, architektury a interiérového nebo produktového designu účast v projektu realizacemi interiérů se zakomponovanými produkty BITHERM vyznačujícími se inovačním dekorem nebo tvarem s vlastním autorským návrhem otopné plochy.

Jak se dotačního projektu zúčastnit?
Projektanti, architekti i designéři se mohou projektu zúčastnit svým návrhem designu otopné plochy nebo inovací tvaru otopného tělesa BITHERM. Autorské návrhy realizací otopných těles BITHERM v reálných interiérech jsou honorovány společností ELVL a chráněny v souladu s autorským právem.

Bližší informace o vyhlášeném projektu „Teplo v záři inovací“ naleznete na webu společnosti ELVL.

Realizační tým pracovníků společnosti ELVL se těší na spolupráci při realizaci návrhů designu otopných těles BITHERM do interiérů moderní výstavby.


ELVL s. r. o.
logo ELVL s. r. o.

Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení, elektrických sušáků ručníků, vysoušečů obuvi, elektrických topných těles s regulací vytápění a sušení.

 
 
Reklama