Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISAN představuje novou produktovou řadu topných lavic ECOLITE

ECOLITE přináší trendový design, bezpečnost a inovativní konvekci pomocí ventilátorů. Více informací o novince naleznete v technickém katalogu.

Hlavní výhodou konvekčních otopných těles oproti sálavým deskovým radiátorům je jejich aktivní využívání cirkulace vzduchu k vytápění místnosti. Konvektory s lamelovým výměníkem ECOLITE inovují tradiční produktovou řadu konvekčních otopných těles. Český výrobce ISAN Radiátory je vyrábí ve dvou základních provedeních. S přirozenou konvekcí, a nově také s nucenou konvekcí pomocí ventilátorů. Oba typy jsou dostupné v mnoha konstrukčních provedeních. Efektivní otopné těleso ECOLITE je atraktivní a zároveň účinný topný prvek. Spojuje uživatelské přednosti a výborné technické parametry. Při vývoji topné lavice ECOLITE konstruktéři vycházeli z potřeb konkrétních lidí, kteří s výrobkem přichází do styku ve všech fázích jeho zavádění do provozu.

Nový design
Zásadní novinkou je hladký (flat) vzhled, který v případě tělesa ECOLITE plní nejen estetickou, ale i praktickou úlohu. Při výrobě lze přizpůsobit tvar tělesa i umístění výfukových mřížek. Lavice je vyhotovena jak pro instalace nástěnné, tak i pro umístění na zem před prosklené plochy. Příznivý parametr přestavuje také rozsah výšek a šířek. Dostupnost délek je až do 2,8 m.




Konvektory jsou dodávány ve dvou základních tvarových liniích – klasicky hranaté „CUBE“ a zaoblené „ROUND“, které byly navržené speciálně pro potřeby veřejných zařízení (školy, školky, zdravotnické objekty) a vyhovují vyšším požadavků na bezpečnost provozu. Zaoblená konstrukce slouží jako prevence před úrazy pádem. ECOLITE mají nízkou povrchovou teplotu pláště a jednoduchou hladkou stěnu bez přebytečných spojů pro snadnou údržbu.

Další komponenty konvektoru
Nabídka ventilačních krycích mřížek zajišťuje variabilitu vzhledu, plní nároky architekta i zadání projektu. Mřížka přirozeně dominuje výrobku a lze ji výborně sladit s ostatními prvky interiérového zařízení. Hojně využívané jsou lineární mřížky či vysekávané s kulatými nebo obdélníkovými otvory. Pro instalaci na zem se osvědčily nenápadné kvádrové stojánky (typ K) nebo stavitelné nožky s krytkou (typ H) na otvor do hrubé podlahy. Dominantnějšího vzhledu tělesa dosáhneme pomocí masivnějších stojánků (typ S), které kryjí připojovací potrubí.

Přehled modelů ECOLITE


ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...

 
 
Reklama