Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Asymetrické radiátory – praktický design ve vaší koupelně

Asymetrické radiátory švýcarského výrobce Zehnder, jejichž nedostižnou předností je obzvláště snadné zavěšení ručníků v jakékoliv výšce.




Trubky jsou totiž zleva nebo zprava přístupné po celé výšce radiátoru, takže uživatel může velmi pohodlně pověsit ručník nebo osušku, kde chce.

Jsou vyrobeny z přesných ocelových trubek, dokonale svařených bez viditelných svárů. Lakování je prováděno pomocí dvousložkového laku, čímž výrobce zvýšil ochranu proti korozi a odolnost proti mechanickému poškození. Proces vysoce jakostního chromování zahrnuje galvanické nanášení několika kovových vrstev (měď-měď-nikl-chrom), čímž je docíleno dokonale hladkého povrchu a s vysokou ochranou proti korozi.

Nezbývá než vybrat z několika ucelených designových řad asymetrických radiátorů Zehnder, které je možné připojit jak do teplovodní soustavy, elektrické sítě, nebo používat kombinovaně.


Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
logo Zehnder Group Czech Republic s.r.o.

Společnost Zehnder nabízí - designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, systémy řízeného větrání s rekuperací tepla, teplovodní stropní sálavé panely.

 
 
Reklama