Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Projektujte dům s komínem KombiGas a vyhrajte

Soutěž KombiGas 2017 je kreativní soutěž, vyhlášená za účelem propagace produktů Schiedel, určená všem architektům a projektantům se sídlem v České republice a ve Slovenské republice.

Hlavní cena soutěže KombiGas 2017 - nejnovější model skútru Piaggio Medley 125 v hodnotě 80.000 CZK
Hlavní cena soutěže KombiGas 2017 - nejnovější model skútru Piaggio Medley 125 v hodnotě 80.000 CZK

Společnost Schiedel chce soutěží oslovit architekty, projektanty či zpracovatele projektu, kteří ve svých projektech plánují použití novinky roku 2016 – komínový systém Schiedel KombiGas. Do soutěže mohou být zařazeny návrhy, které byly vypracovány jako podklad k vydání stavebního povolení nebo jako prováděcí projekt objektů, které nebyly ještě zkolaudovány před datem vyhlášení soutěže, tedy před 1. 11. 2016.

Předmět soutěže:

Projekt stavebního objektu bez omezení typu nebo technologie výstavby pro realizaci v České republice nebo zahraničí. Cílem je zpracovat takový projekt objektu, který by vedle architektonické koncepce, dispozičního a konstrukčního řešení zohlednil mimo jiné aktuální trendy ve vytápění, byl šetrný vůči životnímu prostředí a zároveň zajistil uživateli nezávislost na jednom druhu paliva a na předpokládaných nebo možných změnách cen a dostupnosti energií v budoucnu.

Termíny:

  • Uzávěrka přihlášek: prodlouženo do 8.9.2017
  • Vyhlášení vítězů: FOR ARCH Praha 2017

Z projektů, přihlášených do soutěže, bude vybráno odbornou porotou 5 vítězných. Z těchto vybraných projektů bude jednomu z nich navíc udělena hlavní cena.

Cena pro vítězné projekty:

Hotelový šek na víkendový pobyt pro 2 osoby v 5-hvězdičkovém hotelu v hodnotě 10.000 CZK

Hlavní cena:

Nejnovější model skútru Piaggio Medley 125 v hodnotě 80.000 CZK


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama