Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CTI ČR, SŠSZ Praha 9 a FV plast na Machři roku 2017

Potrubí a kanalizace hrají v moderních domácnostech významnou roli a jsou zásadní pro kvalitu našeho života. Přijďte se podívat, jak pracují nejlepší budoucí řemeslníci.

Celostátního setkání učňovské mládeže, Machři roku 2017, který je zaměřen na podporu a zlepšování renomé českého učňovského školství. se zúčastní i Cech topenářů a instalatérů České republiky.

Zveme Vás na stánek Cechu topenářů a instalatérů ČR

Ve spolupráci se Střední školou stavební a zahradnická, Praha 9, Učňovská 1 a za podpory společnosti FV-Plast, a.s., ukáží žáci pod vedením svých mistrů svoje dovednosti v instalatérském řemesle.

Instalatérská profese je ve skutečnosti činnost, na které je závislé zdraví, život a celá moderní společnost. Dokud naše topné a chladicí jednotky řádně fungují, instalatérskými záležitostmi se příliš nezabýváme. Když se ale něco pokazí, tak si rychle vzpomeneme, jak jsou naši instalatéři důležití! Potrubí a kanalizace hrají v moderních domácnostech významnou roli a jsou zásadní pro kvalitu našeho života.

Součásti programu je i jarmark řemesel, kde zástupci škol a firem prezentují svoje dovednosti, komunikují se zájemci či potencionálními zaměstnanci.

Machři roku 2017 - 14.9.2017 na Palackého náměstí v Praze

Plánek a další informace: Machři roku Praha 14.9.2017


Ilustrační foto, zdroj: CTI ČR

Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama