Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové kondenzační kotle DeDietrich - malé rozměry a vysoká výkonnost

Společnost DeDietrich uvádí na trh novou ekonomickou řadu kondenzačních plynových kotlů, které jsou vysoce účinné, spolehlivé a snadno ovladatelné. Díky malým rozměrům jsou jako stvořené do malých bytů.

Nová ekonomická řada kondenzačních plynových kotlů DeDietrich
Nová ekonomická řada kondenzačních plynových kotlů DeDietrich

Plynové kondenzační kotle DeDietrich se vyznačují svojí jednoduchou konstrukci s nerezovým tepelným výměníkem a mosazným hydroblokem. Jejich velké plus je také velmi tichý provoz. Kotle jsou opatřeny praktickým LCD displejem a nabízejí možnost intuitivního ovládání.

Pokud sháníte malý, lehký a jednoduchý kondenzační kotel, můžeme vám doporučit typ MPX 24 COMPACT v provedení TURBO s výkonem 3,7-26,1 kW, který je vhodný pouze pro vytápění s 1 topným okruhem bez možnosti ohřevu TUV. Hmotnost tohoto kotle je pouze 30 kg.

Součástí řady je také závěsný kondenzační turbokotel s označením MPX MI COMPACT. Tento kotel je vybavený turbo přisáváním/spalováním a mikroakumulací s průtokem od 11,5 l/min. po 15,8 l/min. Váha kotle je 35 kg.

Nová ekonomická řada zahrnuje také závěsný kondenzační turbokotel MPX 28/33 BIC, který má zabudovaný 40 litrový nerezový zásobník. Má regulovatelný výkon pro vytápění: 5,1-30,6 kW a výkon až 33 kW pro přípravu TUV. Varianta BIC má specifický průtok TV: 18,3 l/min a rozměry 600 x 950 x 466 mm (š x v x h). Váha prázdného kotle je 67,5 kg.


SETOP s.r.o.
logo SETOP s.r.o.

Kompletní služby v oboru VODA, TOPENÍ, PLYN, INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Zpracujeme projekty topení a kotelen. Provádíme topenářské, instalatérské práce. Dodáváme tepelná čerpadla, kotle, ohřívače, podlahové topení, solární systémy.

 
 
Reklama