Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

První číslo Aquatherm Times

Nadcházející ročník Aquathermu Praha doprovází zajímavá aktivita „kavárenského čtení“ jak pro profesionály, tak i laickou veřejnost. První číslo Aquatherm Times se tento týden objevuje ve schránkách.

"Samozřejmě jsme si vědomi, že neustále vznikají nová, technologicky vyspělá média kopírující pokrok i hektiku naší doby, ale touto cestou jsme jít nechtěli. Chtěli jsme přesně pravý opak. Na chvilku se zastavit, posedět u dobré kávy, něco se dozvědět, ale také se zasmát. Zkrátka navodit příjemnou atmosféru na pracovištích našich klientů a u širší odborné veřejnosti vzbudit zájem. Proto formát starých Timesů, proto černobíle, proto inzeráty v retro stylu, proto noviny...," píše se v úvodníku novin.

První výtisky minulý týden zaujaly

Samozřejmě jako každé noviny i ty naše dávají možnost komunikace mezi Vámi a odbornou veřejností v oboru TZB v České i Slovenské republice. Připravili jsme pro Vás podrobné informace o distribuci, PR nabídku pro nejbližší dvě čísla, které vyústí samotným veletrhem Aquatherm Praha 2018. Pevně doufáme, že se Vám náš nový projekt zalíbí.
Vše o distribuci, nákladu, poslední volné inzerci.

Aquatherm Praha - od 27. února do 2. března 2018

Vážení a milí obchodní přátelé, pro tuto chvíli Vám přeji jak pracovní, tak i osobní úspěchy v nadcházejícím období a těšíme se na spolupráci při přípravě veletrhu Aquatherm Praha 2018. Formuláře k účasti jsou připraveny na našem webu www.aquatherm-praha.com, ale samozřejmě jsme připraveni s Vámi vše projednat osobně. Děkujeme.

Na kávu s Vámi se za celý přípravný tým veletrhu i Aquatherm Times těší
Mgr. Michal Drážďanský



 
 
Reklama